Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kaşlarını almak

Rüyada birinin kaşlarını almak

Rüyada birinin kaşlarını almak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kaşlarını almak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kendini tek kaş görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet eder.

Rüyada kaşını uzun görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz ve kaş görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının yolunduğunu görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kaşlarının inceldiğini görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kaşları uzamak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamuk kaş görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Rüyada saç kaş kesmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments