Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tek kaş görmek

Rüyada kendini tek kaş görmek

Rüyada kendini tek kaş görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kendini tek kaş gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada tek kaş görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek kaş olmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada kendini tek kaşlı görmek üzeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işarettir.

Rüyada kendini tek kaş görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulur.

Rüyada tek kaş olduğunu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada çok kaşınmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaşı alınmış görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments