Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını uzun görmek

Rüyada kaşını uzun görmek

Rüyada kaşını uzun görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Rüyada kaşını uzun gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada kaşını uzun görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kaş görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada kaşı dökülmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş uzaması görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaş görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşını boyadığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments