Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının inceldiğini görmek

Rüyada kaşlarının inceldiğini görmek

Rüyada kaşlarının inceldiğini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının inceldiğini gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada kaşının inceldiğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşın inceldiğini görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının inceldiğini görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarının inceldiğini görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada belinin inceldiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin inceldiğini görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada bacağının inceldiğini görmek insanların birbirine kenetleneceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kaşlarını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments