Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kanını emmek

Rüyada kendi kanını emmek

Rüyada kendi kanını emmek malını ve canını emniyete alacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kendi kanını emmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada birinin kanını emmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kanı emmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kanını emmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne sütü emmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, verdiği sözleri tutacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden süt emmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada zehir emmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gögüs emmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada annesini emdiğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments