Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kakasını görmek

Rüyada birinin kakasını görmek

Rüyada birinin kakasını görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kakasını gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada kaka ellemek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kaka görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kaka yaptığını görmek rakiplerini yeneceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakayı ağzına almak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakaya dokunmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada kakada kurt görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak bir anda yükseleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments