Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe kaka yaptırmak

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kendinden emin adımlar atacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada kaka yapan erkek bebek görmek malın bereketinin artmasına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ve kaka görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kakası temizlemek makamının artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Rüyada bebek ve kakasını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin kakasını görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğin kaka yaptığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments