Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakayı ağzına almak

Rüyada kakayı ağzına almak

Rüyada kakayı ağzına almak dertlerin uzaklaştırılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, istediği yola çıkacağına yorulur.

Rüyada kakayı ağzına almak gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ağzından kaka çıktığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatından razı geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakayı ağzına almak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bebek ve kaka görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaka kaçırmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve kaka yapmak saygı göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada sulu kaka görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments