Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kaka yaptığını görmek

Rüyada birinin kaka yaptığını görmek

Rüyada birinin kaka yaptığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada birinin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada kakasını altına yapmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka yapıp temizlemek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Rüyada kaka avuçlamak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kaka çıktığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına kaka yapan bebek görmek çaresizleşeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kaka görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaka çıkarmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments