Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu hırka giymek

Rüyada turuncu hırka giymek

Rüyada turuncu hırka giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada turuncu hırka giymek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada turuncu hırka giymek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Rüyada turuncu hırka görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada hırka giydirmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada birinin hırkasını giymek daha iyi mağazalardan giyineceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun hırka giymek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, gelişeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sarı hırka giymek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments