Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözlerine bakmak

Rüyada birinin gözlerine bakmak

Rüyada birinin gözlerine bakmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sonra kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bolluk içine olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada kendi gözlerine bakmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, başarısızlıklara düşeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yan gözle bakmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının gözlerine bakmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments