Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini taşıdığını görmek

Rüyada birinin evini taşıdığını görmek

Rüyada birinin evini taşıdığını görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada başkasının evini taşıdığını görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin evini taşıdığını görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini taşıdığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa taşıdığını görmek büyük bir ihanete uğranacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada döşek taşıdığını görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini taşıdığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun taşıdığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, bir süre zorluk çekeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments