Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döşek taşıdığını görmek

Rüyada döşek taşıdığını görmek

Rüyada döşek taşıdığını görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada döşek taşıdığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık döşek görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yer döşeği görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada döşek yastık görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yer döşeğinde yatmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz döşek görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments