Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini taşıdığını görmek

Rüyada birini taşıdığını görmek

Rüyada birini taşıdığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini taşıdığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada cenaze taşıdığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kucağında bebek taşıdığını görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada taşıta binmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni sırtında taşıdığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada toprak taşıdığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, ailenin büyüyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments