Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini taşıdığını görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada evini taşıdığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin evini taşıdığını görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sırtında taşıdığını görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yük taşıdığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavul taşıdığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments