Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev verdiğini görmek

Rüyada birinin ev verdiğini görmek

Rüyada birinin ev verdiğini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, rahatlığa erileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ev verdiğini gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada birinin ev verdiğini görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada evde yemek verdiğini görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, öz güven kazanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada evde parti verdiğini görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına inanılır.

Rüyada erik verdiğini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada küpe verdiğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal verdiğini görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments