Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yemek verdiğini görmek

Rüyada evde yemek verdiğini görmek

Rüyada evde yemek verdiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada evde yemek verdiğini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde parti verdiğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ev verdiğini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yemek verdiğini görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun yemek verdiğini görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin yemek verdiğini görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek daveti verdiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments