Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik verdiğini görmek

Rüyada erik verdiğini görmek

Rüyada erik verdiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik verdiğini gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Rüyada birinin erik verdiğini görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Rüyada erik verdiğini görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine bıçak verdiğini görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin havlu verdiğini görmek büyük paralar kazanacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Rüyada akrabanın para verdiğini görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin altın bilezik verdiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments