Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde parti verdiğini görmek

Rüyada evde parti verdiğini görmek

Rüyada evde parti verdiğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde parti verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada evde parti verdiğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evde parti vermek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada partiye üye olmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parti bayrağı görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parti vermek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada parti lideri görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada partiye davet edilmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parti liderlerini görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments