Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal verdiğini görmek

Rüyada portakal verdiğini görmek

Rüyada portakal verdiğini görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hidayete ereceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada portakal verdiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Rüyada portakal verdiğini görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kan portakalı görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada portakal ağacına çıkmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada ayva ve portakal görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet eder.

Rüyada elma portakal almak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada portakal ve limon görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada portakal ağaç görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments