Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacağını alamamak

Rüyada alacağını alamamak

Rüyada alacağını alamamak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sıhhat kazanacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alacağını alamamak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada alacağını alamamak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada birinden alacağını almak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada alacakaranlık görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada abdest alacak yer aramak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada alacak istemek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ev alacak olmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada hediye alacağını duymak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alacaklılarını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments