Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacağını almak

Rüyada alacağını almak

Rüyada alacağını almak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, hak yolunu tutacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hasta ise iyileşeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alacağını almak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada alacağını alamamak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada alacak ev görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada para alacağını görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada alacak tahsil etmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine alamet eder.

Rüyada abdest alacak yer aramak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada alacaklı olduğun kişiyi görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada alacaklıdan kaçmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada araba alacağını görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments