Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık etek giydiğini görmek

Rüyada yırtık etek giydiğini görmek

Rüyada yırtık etek giydiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık etek giydiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Rüyada yırtık etek giydiğini görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık etek giymek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık etek görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tişört giymek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tayt giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık kazak giydiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yırtık gömlek giymek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments