Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinin tutmak

Rüyada birinin elinin tutmak

Rüyada birinin elinin tutmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinin tutmak gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda elle balık tutmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada denizde elle balık tutmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elini tutmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birinin elini tutmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada evli kadının elini tutmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kadın elini tutmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments