Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini yanmış görmek

Rüyada birinin elini yanmış görmek

Rüyada birinin elini yanmış görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada birinin elini yanmış gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada elin yanmış görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el yanması görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada yanmış el görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada eli yanmış görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kolaylık sağlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada elinin yanmasını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elini yanmış görmek art niyetli kişilere uyacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada elleri yanmış görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada ellerini yanmış görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments