Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elin yanmış görmek

Rüyada elin yanmış görmek

Rüyada elin yanmış görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada elin yanmış gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yanmış el görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada elini yanmış görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, elinin sıkışacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Rüyada elleri yanmış görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine tabir olunur.

Rüyada el yanması görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yeni şeyler deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli yanmış görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada elinin yanmasını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, güzel işler yapacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine inanılır.

Rüyada elin yanmış görmek işlerinin başarılı olacağına, huzurun bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini yanmış görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments