Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış el görmek

Rüyada yanmış el görmek

Rüyada yanmış el görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yanmış el gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada yanmış el görmek isminden sıkça söz ettireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin yanmasını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, borçlanılacağına inanılır.

Rüyada el yanması görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Rüyada elini yanmış görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elini yanmış görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yepyeni biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerini yanmış görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elin yanmış görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eli yanmış görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments