Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini yanmış görmek

Rüyada ellerini yanmış görmek

Rüyada ellerini yanmış görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ellerini yanmış gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada elinin yanmasını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada elini yanmış görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yanmış görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada ellerini yanmış görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada elleri yanmış görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, dertlerine çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini yanmış görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet eder.

Rüyada elin yanmış görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Rüyada el yanması görmek yokluk çekeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments