Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yanması görmek

Rüyada el yanması görmek

Rüyada el yanması görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Rüyada el yanması gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada elinin yanmasını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri yanmış görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ellerini yanmış görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada elin yanmış görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada elini yanmış görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yanmış görmek başarılı adımlar atacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet etmektedir.

Rüyada yanmış el görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada el yanması görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments