Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin yanmasını görmek

Rüyada elinin yanmasını görmek

Rüyada elinin yanmasını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada elinin yanmasını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ellerini yanmış görmek alım gücünün zayıflamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Rüyada yanmış el görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada elleri yanmış görmek kişinin afiyette olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işarettir.

Rüyada birinin elini yanmış görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada eli yanmış görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalettir.

Rüyada elini yanmış görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada elinin yanmasını görmek güzel ameller işleyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada el yanması görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, zenginliğinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments