Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmaya çalışmak

Rüyada oruç tutmaya çalışmak

Rüyada oruç tutmaya çalışmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, destek göreceğine, kariyer planının altüst olacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutanı görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Rüyada oruç tutmamak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruç tuttuğunu görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada oruç tutanları görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments