Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini ısırmak

Rüyada birinin elini ısırmak

Rüyada birinin elini ısırmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini ısırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalettir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi elini ısırmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerinin baltalanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada eli ısırmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, küslükleri bitireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine inanılır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulur.

Rüyada yılan elini ısırmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments