Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek evlatlarından memnun olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çekilen acıların unutulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böceğin elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada hamam böceğinin ısırdığını görmek dünyasının iyileşmesine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını böcek ısırmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada uğur böceğinin ısırdığını görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada böceğin ısırdığını görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada böceklerin ısırdığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada hamam böceği ısırdığını görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments