Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları elle tutmak

Rüyada balıkları elle tutmak

Rüyada balıkları elle tutmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıkları elle tutmak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada elle balık tutmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada canlı balığı elle tutmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede elle balık tutmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada denizden elle balık tutmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kem gözlere gelineceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada suda elle balık tutmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık elle balık tutmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Rüyada dereden elle balık tutmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada balığı elle tutmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments