Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı elinde tutmak

Rüyada sigarayı elinde tutmak

Rüyada sigarayı elinde tutmak kalben çok rahat edileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, her geçen gün başarıların artacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada sigarayı elinde tutmak büyük zorluklar geçireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, karlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada elinde sigara tutmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet eder.

Rüyada sigara tutmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, imkânlarını kaybedeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde sigara görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ekmeğine leke süreceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlarla tartışacağına delalettir.

Rüyada sigarayı elinde görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments