Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elini tutmak

Rüyada ölü birinin elini tutmak

Rüyada ölü birinin elini tutmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yalnız kalınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Rüyada ölü birinin elini tutmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elini tutmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini elini tutmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün elini tutmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün eline tutmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada ölü eli tutmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments