Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden öpmek

Rüyada birinin elinden öpmek

Rüyada birinin elinden öpmek sevilen bir işe ortak olunacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinden öpmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada birinin elinden öpmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinden öpmek karar vermekte güçlük çekeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden öpmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulur.

Rüyada koyunu elinden kaçırmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın elinden su içmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments