Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden öpmek

Rüyada elinden öpmek

Rüyada elinden öpmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kırgınların barışacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden öpmek gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada elinden öpmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, içinin rahatlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinden öpmek bir yere taşınmaya, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinden öpmek temize çıkacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden para almak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bir ölünün elinden birşey almak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, önünün açılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments