Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinden öpmek

Rüyada ölünün elinden öpmek

Rüyada ölünün elinden öpmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinden öpmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işlerin bir anda azalacağına alamet eder.

Rüyada elinden öpmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinden öpmek ticari anlamda yön değiştireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek kişinin afiyette olacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinden ekmek almak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments