Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada birinin elinden öpmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işinde verimsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden öpmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinden öpmek çareyi başka yerlerde arayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada anne elinden yemek yemek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada askerin elinden tutmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşu elinden kaçırmak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments