Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kavun görmek

Rüyada birinin elinde kavun görmek

Rüyada birinin elinde kavun görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kötü haberler alınacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinde kavun gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin elinde kavun görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, duygularını açığa vuracağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada dalında kavun görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun aldığını görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada olmamış kavun görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Rüyada kavun yemek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada pazardan kavun almak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun yedirmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kavun ağacı görmek para biriktirebileceğine, malların artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments