Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kavun görmek

Rüyada dalında kavun görmek

Rüyada dalında kavun görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada dalında kavun gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dalında kavun görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kavun turşusu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada acı kavun yemek işe zorla gidip geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan kavun almak rahatın kaçacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun tohumu görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinde kavun görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kavun kabuğu görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye kavun vermek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, uzak bir yola gidileceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments