Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan kavun almak

Rüyada pazardan kavun almak

Rüyada pazardan kavun almak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan kavun almak gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Rüyada pazardan kavun almak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada çok tatlı kavun yemek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kavun görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk kavun görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden kavun almak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulur.

Rüyada kavun satın almak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kavun hediye almak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada karpuz kavun görmek büyük paralar kazanılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments