Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun yemek

Rüyada kavun yemek

Rüyada kavun yemek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kavun yemek gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada kavun çekirdeği yemek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kavun tatlısı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada kavun yemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavun kesip yemek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Rüyada tatsız kavun yemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aylık gelirinin artacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kavun yemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kelek kavun yemek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada acı kavun yemek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments