Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış kavun görmek

Rüyada olmamış kavun görmek

Rüyada olmamış kavun görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insan sevindireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada olmamış kavun gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada kavun kesmek yemek bereketin ve verimin olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun turşusu görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kavun satın almak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet eder.

Rüyada kavun suyu içmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kavun yedirmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kavun kokusu almak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tatsız kavun yemek hak yemeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments