Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kalem görmek

Rüyada birinin elinde kalem görmek

Rüyada birinin elinde kalem görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde kalem gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada elinde kalem görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, işlerin düze çıkarılacağına, konforunun artacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinde kalem görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde kalem görmek parasız günler geçireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kalem tutmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada göz kalemi sürdüğünü görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak maddi olarak zayıflayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalemle çizgi çizmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simli kalem görmek büyük sorunlar yaşanacağına, eskileri yâd edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments