Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kalem görmek

Rüyada başkasının elinde kalem görmek

Rüyada başkasının elinde kalem görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kalem gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada elinde kalem görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kalem tutmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde kalem görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kalem görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kalem almak hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kalem görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, geleceğine bakacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet eder.

Rüyada kalem saplamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada silgi ve kalem görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, dertlerin artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments