Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneden bozuk para almak

Rüyada anneden bozuk para almak

Rüyada anneden bozuk para almak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneden bozuk para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğinin farkına varmanız gerekiyor.

Rüyada anneden bozuk para almak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada anneye bozuk para vermek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait bozuk para görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada bozuk para toplamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, güzel bir yola çıkılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bozuk demir para saymak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada tuvalette bozuk para görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada bozuk para çiğnemek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanında bozuk para görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, herkesin desteğinin alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments