Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, engel tanımayan biri olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, muradın olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek manevi mutluluğu tadacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulur.

Rüyada kendini dövmeli görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni denemelerde bulunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövmeli erkek görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayakta dövme görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yanlış işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments