Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül dövmesi görmek

Rüyada gül dövmesi görmek

Rüyada gül dövmesi görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir yere taşınmaya işaret eder.

Rüyada gül dövmesi gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada gül dövmesi görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada dövmeli kadin görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövmeli erkek görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, bol hayır duası alınacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Rüyada dövme yaptırmak istemek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments